Clicky

donderdag 12 september 2024 - 23:12 uur
Transport GmbH
HomeTRANSPORTNIEUWSNieuw MaterieelNieuwe IVECO S-Way 6x2 bakwagen voor Vos Nederhemert

Nieuwe IVECO S-Way 6×2 bakwagen voor Vos Nederhemert

NEDERHEMERT – Dier-, Tuin- en Doe-het-zelf specialist Vos Nederhemert heeft recent een nieuwe IVECO S-Way met schuifzeilen laadbak en laadklep in gebruik genomen. De IVECO S-Way werd geleverd door IVECO Schouten Almkerk en de opbouw is verzorgd door Brugmans Carrosserieën uit Delwijnen. Deze nieuwe IVECO S-Way vervangt de 12-tons IVECO Eurocargo van Vos Nederhemert.

In 1945, net na de tweede wereldoorlog werd het bedrijf opgericht onder de naam Vos Nederhemert. Destijds lag de focus vooral op de verkoop van diervoeders, meststoffen, strooisels en het fokken van varkens. In 1983 is het bedrijf overgegaan van vader Vos naar zijn zoon. Eind jaren ’90 is het bedrijf gestopt met het fokken van varkens en heeft het zich gespecialiseerd in de verkoop van producten. Sindsdien is het assortiment enorm uitgebreid en heeft het familiebedrijf een grote functie en naamsbekendheid binnen de regio en daarbuiten.

Vos Nederhemert heeft een winkel van 850 vierkante meter en een verkoopmagazijn van 1300 vierkante meter waar alles te vinden is voor dier en tuin. Persoonlijke aandacht staat voorop, dit is de basis voor de tevredenheid van Vos Nederhemert.

LEES OOK
IVECO Nederland introduceert nieuwe S-WAY MY24

De nieuwe IVECO S-Way van Vos Nederhemert is gebouwd in een 6×2 configuratie met een hefbare naloopas. De aandrijflijn bestaat uit de 360pk Cursor 9 dieselmotor met 12-traps Hi-Tronix automatische versnellingsbak. Naast een prachtige truck om te zien, maken onder andere de luchtgeveerde cabine, hi-comfort stoel, MyIVECO navigatie-/multimediasysteem en klimaatregeling het ook een zeer comfortabele vrachtwagen om mee te rijden.

Brugmans Carrosserieën uit Delwijnen heeft de maatwerk opbouw van deze S-Way bakwagen gedaan, volledig naar wens van de klant. De schuifzeilen laadbak heeft een lengte van 8,20m, en is voorzien van een Dhollandia laadklep met verlengd platform en een hefvermogen van 3000kg. De prachtige full-color afbeelding is ontworpen door Cornelissen reclame uit Giessen en de schuifzeilen zijn geproduceerd door Van Horssen uit Aalst.

MEER NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

A2

Aanrijding met meerdere vrachtwagens op A2 [+video]

ROSMALEN-WEST - Op de A2 heeft donderdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden waarbij meerdere vrachtwagens zijn betrokken. Twee van de vrachtwagens kunnen niet meer zelfstandig verder rijden...
×